THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Friday, January 8, 2010

makan semut

'boring la..nak update blog,nak on9 myspace,facebook..etc
Ini monolog aku depan laptop..
Sebab terlalu  bosan petang ini macam-macam aku pikir dan sampai cakap sorang-sorang..
Tiba-tiba, aku lapar..
Macam biasa aku pergi dapur n bukak peti ais yang mcam tongkang pecah..
Nampak Oreo yang membuatkan aku meleleh, aku pun apa lagi capai ar bende tu..
Aku pun bukak la oreo tu n makan depan laptop..
Sementara aku update 'benda-benda' ni aku makan oreo n letak bungkusan yang lain tu kat tepi aku..
Lepas je beberapa minit,aku ambik la balik oreo tu..
Aku bukak bungkusan oreo tu (tak tengok,sebab mata menghadap latop,) dan terus, ngaaappp!!
Tiba-tiba aku rasa macam..***
Susah untuk aku terangkan sebab..
Okay camni..
Bila aku terus je ngap oreo tu..aku rasa macam ade benda yang 'berkeliaran' dari dalam mulut,kat bibir aku ni sampai kat dagu aku..
Ape lagi,aku tengok kat bungkusan tu,,penuh dengan semut!!!!!
Tanpa membuang masa(cehh!!ayat b.m), aku ludah terus benda tu keluar dari mulut aku..
Aku pun tak sure sama ada semut tu dah 'jatuh' ke belum dalam perut aku atau belum..
Hahahah
Memang ngeri doh..
Patut la mak aku cakap, bila makan bace bismillah..
Bila makan, makan, jangan buat benda lain
Kan dah...
: )


3 comments:

Q' Ariffin said...

padan muka.
makan x ajak!!!!!!

Beel Danial said...

bab makan lu memang jeles bai!

FNSyareena said...

Hahahaha! Aku teruja bila dapat tahu kau makan semut! pasti SERONOK kan weh aku yakin! hahahah :D