THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, February 11, 2010

Lepak-lepak

Hallo!
Wow! Nak dekat sebulan aku tak update blog aku yang serabut ini..
Haha.. Bukan apa la..
Lappy along aku bawa balik hostel.. Akak aku pulak bawa balik uniKL..
Nak pergi cc tiroi malas..
Ye ar sebab budak-budak lepak kat situ nak main game..
Buat sakit telinga ak je! Hish!
Okay.. Cool!
Aku nak cerita sikit masa aku lepak sehari kat Bukit Bintang (B.B) dengan along..
Tujuan aku pergi b.b saja-saja nak buang mase..
haha..
Tak da lah..
Along nak beli gitar.. Jadi aku temanlah dia.. Yela.. aku kan adik dia..
Aku dengan along naik train, sampai kat Serdang, kawan along, Apit jemput kami..
~teruskan misi mencari gitar~
Kita orang jalan punya jalan perut pun dah terasa lapar..
So, kita pun cari la tempat makan..

Masa nak seberang jalan tu..aku ternampak pula 'Goldman'
Konon-konon tak nak bergerak lah dia..
Tapi bila hujan dah mula nak turun...
Hah! ambik kau! Terus berlari dia..
hahaha..X payah bayar duit pun..automatic..!haha

Kita orang teruskan perjalanan cari tempat makan..
~jumpa kedai makan, dan terus makan sebab lapar!~
Masa nak balik tu,, ada pula orang tengah basking..
Aku pun terus snap gambar dia orang sambil berjalan haha..
Ni dia..

Then, aku pun terus kan perjalanan dengan along untuk pulang ke rumah..
Hehe..
Inilah wajah selepas dapat gitar..haha

2 comments:

FNSyareena said...

Muka penuh KEPUASAN! HAHAHA! :)

Beel Danial said...

wahha!
muke je nampak puas tapi hati x puas langsung!!
hahaha
rambang mate doh!